Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Accesorii de plaja pentru vara 2010

12 May, 2010 (15:10) | Accesorii Fashion, Moda | Scris de:

Cel mai frumos anotimp este, după cum bine ştim Vara, iar cum ea este abia la început trebuie să ne pregătim din timp pentru zilele de plajă. Ce poate fi mai frumos decât o zi la plajă cu prietenii?

Ei bine pentru a avea o vară frumoasă trebuie să ne uităm în dulap şi să facem un pic de ordine printre toate acele grămezi de haine pe care nu le vom purta niciodată şi să aruncăm vechile costume de baie. Totuşi vrem să arătăm bine şi avem nevoie de un costum de baie care să ne pună în evidenţă atuurile, nu să le ascundă. Aşa că am făcut un scurt review al modelelor de costume ce se potrivesc formelor voastre.Un trup atletic ar trebui să poarte fără nici o reţinere un costum de baie din două piese, iar un corp în formă de clepsidră nu trebuie sa se sfiască să meargă la plajă într-un mini bikini. Un trup cu forme mai pline poate alege un costum de baie dintr-o singură piesă. Designeri ca Zimmermann, Ed Hardy, Dior,etc au colecţii variate din care puteţi alege costumul potrivit siluetei voastre.

Bineînţeles că la plajă mai avem nevoie şi de alte accesorii în afară de costumul de baie. Un şal asortat cu costumul de baie sau un bolero transparent pot întregi ţinuta aleasă.

Prosopul de asemenea trebuie ales cu grijă! Materialul trebuie să fie moale să nu ne irite când ieşim din apa rece a mării , de preferabil bumbac, iar lungimea trebuie să fie proporţională cu corpul nostru.

Să nu uităm de papucii de plajă, care pot fi coloraţi în cele mai trăznite culori, decoraţi cu floricele, pietre colorate sau simpli din răchită. Designeri ca Mark Jacobs sau Chanel au o gamă variată de papucei.

La fel de importantă ca celelalte accesorii, este geantă de plajă. Aici avem de unde alege un model care să ne fie pe plac., pentru că sigur nu vom da greş. O geantă transparentă va fi mereu la modă, iar una clasică din răchită va arăta bine şi peste 2-3 veri. Nici genţile din material textil nu sunt de ignorat, imprimeurile în culori vii sunt exact ce avem nevoie pentru a ne întregi look-ul.

Gata! Putem pleca la plajă, să nu ne uităm ochelarii de soare, uleiul protector şi de ce nu pălăria!

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Accesorii de plaja pentru vara 2010

Write a comment