Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Accesorii Italiene

5 February, 2010 (14:22) | Informatii Generale | Scris de:

Italia este cunoscuta pentru marile case de moda, branduri ce au cucerit lumea tara dupa tara.  Brandul Italian de accesorii Gucci a devenit faimos pentru gențile Constance, cu bretele duble si clapeta, geanta purtata de Jacqueline Onnassis în anii 60.

gucci

Cei de la Gucci au redenumit geanta Jackie -O, iar acum este cunoscuta  sub numele Bouvier, fiind la fel de apreciata ca în prima zi.

geanta gucci

Branduri ca Bottega Veneta  și Fendi sunt de asemenea foarte apreciate în rândurile dependenților de fashion de la Tokyo  pâna la New York.

poseta fendi

Când vine vorba de pantofi, Salvatore Ferragamo este la conducere. De la Dame Judy Dench la Madonna, femei din înalta societate si chiar adolescentele ar da orice sa îsi vada piciorusele rasfatate într-o pereche de pantofi creatie Ferragamo.

pantofi ferragamo

Ori discuţie despre accesoriile născute în Italia este incompletă fără menţionarea bijuteriilor. Nume ca Bvlgari şi Damiani îmi vin rapid în minte, dar nu sunt singurele branduri de renume. Mărgelele Murano din Veneţia nu sunt în aceaşi ligă ca şi perlele Damiani, dar nu le lipseşte frumuseţea şi clasa.

damiani

Eşarfele de la Fendi, Prada şi Cavalli au devenit piese de colecţie. Ele dau acel ,,ceva,, unei ţinute şi  o ridică de la nivelul obişnuit la cel adevărat special.

esarfa prada

Nu trebuie să ai un corp sau o faţă perfectă pentru a purta acesorii, iar cele nascute în italia au avantajul de a fi create cu meticulozitate pentru frumuseţea formei fara să compromită funcţionalitatea.  În plus dacă ai grijă de ele, vor rezista în timp mai mult decât alt obiect din garderoba ta. O geantă Valentino sau Cavalli sau o pereche de cercei Damiani vor arăta perfect pe absolut oricine. Să îţi plimbi picioarele prin oraş purtând o pereche de pantofi Versace poate fi de-a dreptul terapeutic, iar o pereche de mănuşi Prada poate face minuni pentru orice ţinută, să nu mai spun că o eşarfă colorată de la Missoni îţi ţine de cald dar în acelaşi timp dă viaţă haine-lor tale.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Accesorii Italiene

Write a comment