Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Accesorii pentru pantofi – IdealHeel

20 January, 2010 (11:49) | Accesorii Fashion, Pantofi | Scris de:

Am povestit destul de haine de firma si moda, așa că o să ne axam un pic și pe accesorii. IdealHeel este cea mai nouă şi inovatoare invenţie în materie de accesorii – o protecţie pentru tocurile înalte ale pantofilor. Daca porti tocuri înalte IdealHeel este un gadget vestimentar foarte interesant, creat pentru a-ți pantofii de la accidente fatale şi costisitoare.

IdealHeel-01

Dacă ne luăm după spusele experţilor americani, aproximativ 62 de milioane perechi de pantofi sunt reparaţi anual, iar datorită recesiunii se aşteaptă creşterea semnificativă a acestui număr. Femeile sunt cele care pun foarte mult suflet în obiectele ce le ocupă dressingul şi tot ele sunt cele care stau la cozi pentru aşi repara perechea preferată de pantofi sau cizme. Aşa a luat naştere IdealHeel – protectorul pantofilor, puternic dar în acelaşi timp atrăgător, care se mulează perfect pe tocul pantofilor de la flec pînă la călcâi pentru a-l proteja de problemele zilnice ca pietrele, gratiile unui canal sau chiar iarbă.

IdealHeel-02

Acest accesoriu remarcabil poate fi achiziţionat momentan doar  în  5 culori , dar în lunile ce urmează designerii lui ne promit o gamă variată de nuanţe. Pretul este de 13 dolari. Puteti comanda produsul direct de pe site-ul oficial. ( http://www.idealheel.com/store.php )

IdealHeel-04

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Accesorii pentru pantofi – IdealHeel

Write a comment