Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Agatha Ruiz de la Prada

2 November, 2009 (12:09) | Prada | Scris de:

Russian Fashion Week a devenit un eveniment foarte important in viata unui designer, iar Agatha Ruiz De La este un designer ce nu poate lipsa de la un asemenea eveniment. Daca ar fi sa ma gandesc la un trend constant in colectiile perezentate de ea, ar fi paleta de culori vii.Nu doar picaturi de culoare ici si colo, ci combinatii indraznete de culorii vesele ce te fac sa zambesti de placere. Designerul spaniol nu intarzie sa ne uimeasca cu rochiile pline de viata in nuante indraznete de portocaliu, albastru electric, galben, verde si rosu, rochii ce te umplu de energie.

agatha-ruiz-de-la-prada1

Colectia De La Prada imi aduce aminte de copilarie, de bomboanele colorate si de balonase, doar ca de data aceasta bomboanele colorate imbraca lejer trupurile frumoaselor modele de pe podium. Au defilat jachete fierbinti in nuante de roz cu nasturi mari portocalii si genti in… forma de inima. Aceasta prezentare a fost exact ca o injectie cu adrenalina si fericire, o colectie vesela, inovatoare si cel mai important, purtabila, exact cum trebuie sa fie o creatie a unui designer cunoscut. Cadou primesti culorile !

agatha-ruiz-de-la-prada2

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Agatha Ruiz de la Prada

Write a comment