Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Ce a lasat in urma Alexander McQueen

15 February, 2010 (10:37) | Informatii Generale, Moda, Pantofi | Scris de:

Pentru o femeie pantofii sunt cea mai importantă parte a ţinutei, fie ea la birou sau seara în oraş. Sunt foarte mulţi designeri de pantofi cu renume, Christian Louboutin, Jimmy Choo, Balenciaga sau Prada, dar, din păcate huliganul modei cum a fost numit Alexander McQueen, a încetat din viața la doar 40 de ani, lăsând in urmă modele ce sfideaza imaginația.

Designul pantofilor creaţi de el este romantic dar plin de energie pură. A folosit împreună elemente esenţiale, feminitatea, puterea, tradiţia şi extremul, craţiile lui fiind pline de pasiune și astfel în ultimii 10 ani a devenit unul dintre cei mai respectaţi designeri din lume.
Ultima colecţie pentru 2010 a fost inspirată din cartea lui Charles Darwin “The Origin of Species” şi a fost extrem de şocantă pentru futurismul fluid rezultat. Pentru femeile pasionate de pantofi modelele create de el sunt nemuritoare şi ne-am gândit să trecem în revistă unele dintre cele mai trăznite modele de pantofi creaţi de Alexander. Aşa că am început cu o pereche de pantofi care  reprezintă exact înţelesul cuvintelor “crazy shoes“.

Pentru toamna lui 2009 McQueen a scos pe scenă exact ce ne aşteptam de la el, o colecţie strălucitoare ultra-haute couture. Pantofii au fost creaţi în jurul rochiilor couture, folosind texturi îndrăzneţe, forme mistice, printuri geometrice şi  platforme cu toc de 20 de centimetri.

O altă creţie de neuitat este cea de mai jos, pentru primavara lui 2009 McQueen a realizat o adevărată operă de artă.

Să nu uităm de colaborarea designerului cu celebrul brand de pantofi sport Puma, o colaborare foarte plăcută pentru iubitorii stilului sport-casual.
Creatorul a depăşit graniţele realului cu aceşti stiletto cu toc extrem. Modelele alese de designer să îi prezinte colecţia au refuzat să încalţe aceste superbe dar periculoase creaţii.

Pentru că a fost un sclav al frumosului Alexander McQueen  nu i-a uitat nici pe bărbaţi creând pentru primăvara lui 2010 o pereche de sandale stil gladiator absolut superbe pentru masculul plin de încredere căruia nu-i este frică să îşi exprime liber gusturile în materie de fashion.

Dacă vrei să păstrezi vie amintirea celebrului creator Alexander McQueen o poţi face foarte simplu, poartă cu plăcere fiecare piesă de îmbracăminte sau încălţăminte create de el de-a lungul timpului. Poţi alege între o pereche de pantofi cu toc din pene

sau dacă eşti o fană a stilului clasic poţi opta pentru o pereche din catifea roşie

indiferent de modelul ales privirile vor fi mereu îndreptate asupra ta! Lumea modei nu va fi la fel fară Alexander McQueen…

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Ce a lasat in urma Alexander McQueen

Write a comment