Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Android Homme

5 November, 2009 (11:15) | Altele | Scris de:

Incaltamintea barbateasca a primit un ,,kick,, major in departamentul design odata cu aparitia brandului Android Homme pe piata tenisilor. Cu aceasta linie de incaltaminte, purtarea tenisilor nu inseamna doar  pregatirea de a iesi in curte sa te murdaresti sau la un meci de fotbal cu baietii, inseamna sa fii in ton cu moda in timp ce defilezi pe scena strazii. Brandul a fost lansat pe 25 Decembrie 2008 in Los Angeles de Javier Laval, un adevarat artist.

Android-Homme

Cu ajutorul stilistului Kevin Laber, care a aranjat si look-ul site-ului, brandul a fost catapultat in randul designerilor de renume, iar clientii din lumea buna au inceput sa curga. In afara de Android Homme, Javier manageriaza si o cunoscuta agentie de ,,branding,, Truestar Media, care planuieste cele mai tari evenimente din LA. Android Homme este un nume creat pentru a te scoate din anonimat, modelele inovatoare si futuriste, materiale uimitoare in… cullori metalizate, totul pentru barbatul viitorului. De asemenea calitatea produselor este ireprosabila,Javier ne garanteaza. Chiar daca este o linie de lux, produsele sunt la preturi rezonabile, intre 200 si 300$ perechea, in comparatie cu celelalte branduri de lux.

Android-Homme-2

Odata cu lansarea colectiei de primavara-vara 2009, Android Homme, a saturat piata dornica de nou si inovator cu modelele de adidasi plin de stil, look-ul fiind definit ca unul spatial si futurist cu detalii ingenioase, cum ar fi buzunarele laterale cu fermoar. Cu denumiri ca Lunar Rover, Propulsion Hi si Jet Pack, colectia striga clar si tare chic ultra modern.

Android-homme-1

Stilul fresh si trendy al lui Javier va definitiza clar clientela acestui brand, iar cu clienti ca Usher sau Kanye West, numele Android Homme va ajunge sigur pe culmile inalte ale celebritatii

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Android Homme

Write a comment