Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Baby Phat

4 November, 2009 (13:53) | Altele | Scris de:

In 1998 celebrul model Kimora Lee Simmons a avut o idee geniala, aceea de a crea linia de haine Baby Phat, linie ce a fost lansata in 1999 cu ajutorul sotului ei Russell, ca o extensie a brandului Phat Farm, un imperiu de stil hip hop. Baby Phat este o linie de haine special creata pentru fetele si femeile ce isi doresc un stil glamour dar in acelasi timp casual.

baby phat

Brandul este foarte preferat pentru haine de club si de strada, dar nu numai, in afara de imbracaminte brandul produce incaltamine, bijuterii, genti, accesorii pentru telefoane, 2 editii limitate Motorola,lenjerie intima si o linie noua dedicata copiilor. Experienta ca top model si simtul estetic foarte dezvoltat a ajutat-o pe Kimora sa duca Baby Phat pe culmile cele mai inalte si luxoase ale trendului urban. Logo-ul felin si alunecos al brandului este… recunoscut international si sinonim cu tot ce inseamna frumos. In 2007 Kimora a lansat colectia ,,KLS,, creata special pentru nevoia feminina de a arata ca o diva. Mai scumpa decat Baby Phat, colectia este in editie limitata dedicata femeilor din clasa sociala superioara. Indiferent ce alegi nu vei regreta, hainele create de Kimora sunt unice si sigur vei iesi din anonimat.

baby-phat-outerwear

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Baby Phat

Write a comment