Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Bijuterii pentru tine

26 May, 2010 (15:51) | Accesorii Fashion, Bijuterii, Moda | Scris de:

Fie că este primăvară, iarnă sau vară, bijuteriile nu trebuie să lipsescă din garderoa unei femei. În fiecare an creatori de modă din toată lumea ne propun stiluri unice de bijuterii şi moduri noi de a le accesoriza. Anul acesta creaţiile designerilor sunt din ce în ce mai îndrăzneţe, asimetrice şi colorate.

Multe modele sunt inspirate din natură. Textura poate fi mixtă, cel mai mult contează culorile ce se pot combina. Toate bujuteriile din metal sunt HOT! Aurul, argintul şi platina ocupă primele poziţii în preferinţele femeilor, dar nici metalele inoxidabile nu sunt de lepădat. Unele dintre cele mai interesante bijuterii sunt create din metale simple în combinaţii cu pietre preţioase.

Lanturile în mai multe rânduri nu au dispărut, doar au evoluat ca model. Dacă daţi un search pe net veţi vedea că vedetele sunt fani ale lanţurilor cât mai mari şi în multe rânduri. Dar mai practic, pentru o purtare zilnică putem alege lanţişoare finuţe în 2, 3 rânduri. Vom fi în pas cu moda şi în acelaşi timp vom fi comfortabile.

Brăţările sunt de asemenea un accesoriu deosebit, foarte longeviv. Fie că optăm pentru brăţări din lemn, din plastic viu colorate, margele sau din metale preţioase cu pietre Swarovski, le putem purta zilnic la orice ţinută.

Să nu uităm de cercei! Cerceii stil candelabru vin super bine la o rochie elegantă, pot fi din platină, argint sau oţel inoxidabil cu pietre Zirconiu, Swarovski sau chiar diamante. Nu trebuie să ne lipsescă din cutia de bijuterii o pereche simplă de cercei, aceea pe care o purtăm la orice ţinută, indiferent de ocazie. Bineânţeles că suntem femei şi ne plac bijuteriile, iar la cercei putem diversifica cât de mult dorim . Cerceii stil vintage nu se vor demoda niciodată, iar după cum bine ştim diamantele sunt prietenul cel mai bun al femeii, aşa că nu veţi da greş niciodată cu o pereche de cercei cu diamant, mai ales că pot fi divers colorati.

Bentiţele sunt din ce în ce mai populare şi sunt disponibile în modele cât mai variate. Puteţi purta bentiţe la o ţinută casual dar pot fi purtate la fel de bine şi la ţinutele elegante şi le puteti asorta la o pereche de lentile  cosmetice. Totul ţine de atitudine!

Un accesoriu elegant pe care îl recomand cu încredre este inelul. Anul acesta se poartă modele cu pietre viu colorate, decoraţii supradimensionate din metale inoxidabile.  La o rochie casual putem asorta foarte uşor un inel supradimensionat cu imitaţii de perle sau pietre Swarovski. Dacă suntem fane ale nemuritorului argint, atunci un ineluş simplu va denota mult bun gust.

Au fost prezente în cutiile de bijuterii ale bunicilor şi mamelor noastre, iar acum au renăscut! Da, vorbesc despre broşe, care au devenit un accesoriu de nelipsit, ce poate fi purtat fie pe haine, fie pe geantă sau pe pălărie. Diferite stiluri, de la vintage la modele futuriste sunt tot mai des întâlnite în magazinele de profil.

Nici unei femei nu trebuie să îi lipsească un set de bijuterii din garderoba proprie, iar pentru a arăta bine nu trebuie să cheltuie mulţi bani pe accesorii, putem cumpăra bijuterii ieftine şi foarte frumoase, atitudinea contează cel mai mult.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Bijuterii pentru tine

Write a comment