Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Blana – Hot trend pentru 2011

20 October, 2010 (14:55) | Haine Lux, Haine Originale, Informatii Generale, Moda | Scris de:

Daca nu stiati , iarna aceasta este una speciala, blana este la mare cautare. Haine, cizme sau posete imblanite sunt de nelipsit din garderoba noastra, iar designerii au facut tot posibilul sa ne faca pe plac cu modelele prezentate anul acesta. Atat blana naturala cat si cea artificiala este la mare cautare.

Pentru a sti cum sa va imbinati hainele din sifonier cu articolele imblanite am sa va arat cateva exemple de tinute prezentate pe podiumurile acestui an si cel mai corect este sa incep cu Chanel, deoarece Karl Lagerfeld si-a bazat intreaga colectie pe blana. A creat haine de blana, pantaloni, fuste , palarii, cizme si manusi, iar blana folosita la gulere, mansete si genti da un efect grandios tinutelor.

Urmatorul pe lista noastra este Marc Jacobs care nu a fost la fel de generos cu blana in creatii dar nici nu a lipsit. Gulerele si mansetele imblanite s-au integrat perfect in colectia sa.

Etro au folosit culori variate si vii in alegerea blanurilor. Foarte frumoasa combinatia de blana rosi cu costumul gri.  De asemeni si Anna Sui, care este celebra pentru crearea de rochii casual in tonuri vii, a apelat la nuante de violet, portocaliu si crem pentru aceasta colectie.

Majoritatea designerilor au folosita blana pentru a adauga detalii luxoase creatiilor, iar Nina Ricci este un bun exemplu. Hainele ei sunt extrem de elegante, iar detaliile de blana le transforma in opere de arta.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Blana – Hot trend pentru 2011

Write a comment