Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Bucharest Fashion Week – editia 10

13 November, 2008 (22:25) | Moda | Scris de: Claudia


Aseara s-a a avut loc startul Bucharest Fashion Week care se va desfasura in perioada
12-16 noiembrie 2008, fiind printre cele mai asteptate evenimente de profil din aceasta toamna. Fiind sustinut si promovat de FashionTV, Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling si Asociatia Designerilor Romani acest eveniment se desfasoara a 3-a oara consecutiv la Rin Grand Hotel. Ca ca in fiecare an, tote numele reprezentative in ale designului vestimentar si de accesorii, atat din Romania cat si de peste hotare, isi vor prezenta propria viziune asupra noilor trenduri in moda. Printre participanti amintim: Zina Dumitrescu, Catalin Botezatu, Laura Olteanu, Mihai Albu, Ersa Atelier, Veronesse, Stefan Musca, Bien Savvy, Mexton, Cleopatra Lux.. Prima seara de Bucharest Fashion Week a avut un final deosebit prin superba colectie de rochii de mireasa Brumihar pentru primavara – vara 2009.

Bucharest Fashion Week


De remarcat este ca nici cei mici nu au fost lasati de-o parte, astfel branduri ca Crido Kids sau Zig-Zag vor aduce pe scena nu numai cele mai noi tendinte vestimentare dar si viitoare talente ale modeling-ului romanesc. …

    Se poarta rochiile de mireasa, cu poale bogate asemenea celei de printesa, din doua combinatii – alb cu auriu sau ivoire, avand broderii fine si aplicatii de trandafiri, flori si cristale Swarovski. e asemenea, rochiile de mireasa fara bretele, avand un corset sexy, cu aplicatii lucrate manual in material, au facut senzatie pe podiumul de la Bucharest Fashion Week. Nu puteam sa nu remarcam colectia de rochii de mireasa Brumihar care, prin definitie este romantica, deosebita, senzuala, si se potriveste persoanelor sensibile, care isi doresc sa fie ca niste printese de basm in ziua care va avea sa fie cea mai frumosa din viata lor. Pe langa rochiile fastuoase, designer-ul Carmen Harietta a creat si cateva rochii simple, din tul, cu blazer, maneci lungi si guler.
Un episod important al Bucharest Fashion Week este si Romanian Fashion Awards, spectacol prin care FashionTV isi doreste sa marcheze incheierea a inca unui capitol al modei si modelingului din Romania, prin desemnarea celor care s-au facut remarcati si au participat la conferirea unor standarde internationale acestui domeniu. Astfel, se vor decerna premii pentru: cel mai bun creator de pret-a-porter – cel mai bun designer de haute-couture, cel mai bun model masculin – cel mai bun model feminin, cea mai buna coperta de revista, cel mai bun hair-stylist – cel mai bun fotograf de podium si de moda, etc.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Bucharest Fashion Week – editia 10

Comments

Comment from Ellavila
Time: May 9, 2011, 1:01 pm

Abia astept urmatoarea editie!

Write a comment