Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.C’N’C Costume National

27 January, 2010 (10:01) | C'N'C CoSTUME NATIONAL, Haine Lux, Moda | Scris de: Claudia

Când spui ,,Street si Couture,, trebuie să te gândeşti de fapt la C’N’C Costume National. Nu există vreun alt brand de lux care să fi reuşit mixarea celor două elemente atât de bine. C’N’C Costume National defineşte un stil chic inovator în care arhitectura, hainele, parfumul, accesoriile şi încălţămintea demonstrează coerenţa şi inovaţia designerului.

enniocapasa

Nu poti să vorbești de haine de firma fară să nu faci referire la legendarul Ennio Capasa, omul care a reuşit, aproape singur, să construiască pe stâlpii bunului gust şi creativităţii un imperiu la fashion-ului. C’N’C Costume National a intrat sub lumina reflectoarelor în 2004, fiind o extensie a liniei principale Costume National, înfiinţată de Ennio Capasa şi fratele său Carlo în 1986. Linia a fost creată ca o reflexie a trendurilor şi atitudinile noii generaţii ,,street,, .

cnc-costume-national

Atât bărbaţi cât şi femei aleg stilul street al hainelor şi accesoriilor C’N’C Costume National, dar şi încălţămintea comfortabilă. De la început şi până acum, C’N’C Costume National, a fost croit şi distribuit de Ittierre, compania preferată de producţie a designerilor italieni. După lansarea oficilă din 2004, numele a devenit un fenomen multinaţional şi lider de piaţă pe segmentul său. Compania a colaborat cu diferite firme, printre care şi Ducati în 2005, creând pentru iubitorii de moda şi viteză o colecţie limitată de produse şi accesorii inspirate de motocicleta Ducati ,,Black Dogo,,.

cnc-ducati

Colecţia de toamnă-iarnă 2009-2010 prezentată la Milano afost inspirată din cultura punk a anilor 80. Pantaloni lejeri decoraţi cu piele, haine de blană, costume sport cu fermoare asimetrice,pantaloni de ski pentru stradă toate pentru un look de milioane. Aşa că dacă vrei să te simţi ca un star nu trebuie să îţi lipsească din garderobă macar o piesă din noua colecţie C’N’C Costume National.

CNC Costume National Fall 2009

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: C’N’C Costume National

Write a comment