Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Calvin Klein – Whitewashed Spring 2010

22 November, 2009 (13:28) | Informatii Generale | Scris de: Claudia

New York – Calvin Klein a prezentat colectia pentru primavara 2010 si in viziunea lui hainele sunt American Basic Sportwear, o colectie in tonuri de alb si culori naturale create intr-o linie casual. Hainele pentru femei sunt sexi dar foarte functionale, rochii kaki, unele cu centuri in talie, altele mai lejere dar toate accesorizate cu genti supradimensionale si pantofi, toate viu colorate.

jeans-dama_calvin_klein

Rochiile purtate cu cravata fac legatura intre garderoba de zi si cea de noapte. Denimul pentru primavara 2010 canalizeaza era anilor 80 cu jeans albi decolorati. Umbre de alb, gri sau ..cenusiu sunt prinse in pantalonii din denim, pentru barbati cu design drept iar pentru femei clasicul skinny, toate condimentate cu fermoare la glezne. Succesul looku-lui decolorat nu se opreste la jeans, dar formeaza sufletul colectiei de primavara, totul condimentat cu pantofi sport albi imaculati. Au mai defilat pe podium costume barbatesti decolorate in nuante de kaki si gri. O colectie cool si foarte usor de purtat.

calvin_klein_2010

calvin-klein-2110

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Calvin Klein – Whitewashed Spring 2010

Write a comment