Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Cavalli – lenjerie intima 2010

18 February, 2010 (11:06) | Informatii Generale | Scris de:

Iubita sexi a actorului George Clooney, Elisabetta Canalis, a fost modelul folosit pentru noile postere ale colectiei de lenjerie intima de lux a lui Roberto Cavalli. O colecţie inspirată de femeia reală, cu sex appeal, carismă şi senzualitate, iar Elisabetta a fost alegerea perfectă, din punctul de vedere al designer-ului.

Şedinţa foto a avut loc într-o vilă din secolul 19, decorată cu mobilă stil baroc, iar fotografi au fost Mert & Marcus.  Campania pentru colecţia de lenjerie intima primăvară-vară 2010 numită “pure Cavalli: sexy, decadent and feminine” a fost realizată pe o sofa de catifea din vremea lui Louis XVI. Lenjeria neagră cu imprimeu de leopard vine perfect pe trupul tinerei Elisabetta.

După cum ştim cu toţii, numele lui Robeto Cavalli este sinonim cu frumuseţe, exceleţa şi senzualitate, aceleaşi elemete ce se regăsesc în nou sa colecţie de lenjerie intima.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Cavalli – lenjerie intima 2010

Comments

Comment from Erotica
Time: May 26, 2010, 4:17 pm

ee, Cavalli, o lenjerie deosebita!!

Write a comment