Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Ceasuri barbatesti

31 March, 2010 (18:37) | Ceasuri | Scris de:

De-a lungul anului apar foarte multe ocazii de a face cadouri, iar un ceas este un cadou perfect, fie că îl primiţi sau îl daţi. Pentru un barbat casual ceasul trebuie să fie mare, solid şi durabil, iar de obicei aceste cuvinte împreună nu inspiră fashion. De asemenea e foarte important cum il asortezi la tinuta. Cu ajutorul acestui articol vă voi ajuta să găsiţi cinci idei de ceasuri frumoase şi funcţionale , pe care le puteţi face cadou.

ceas black caviar hublot

1. Roberto Cavalli Timewear – ce ma atras la acest model este combinaţia superbă de metal auriu cu piele, un model unic. Cureaua de piele este într-o culoare neutră, care vine bine la absolut orice ţinută. Pe faţa ceasului este gravat logo Cavalli, iar cutia este din oţel inoxidabil. Pentru buna funcţionare s-a folosit quarţ. Acest ceas poate fi un cadou unisex, la un preţ de 450 dolari.

2. Gucci – recomanda acest model elegant, lucrat manual din oţel inoxidabil. Modelul este rezistent la apa, poate fi stropit dar nu purtat în piscină. Ceasul foloseşte pentru mişcare quarţ, iar în design sunt încastrate cristale de safir. Având un preţ  destul de mare de 3,000$, totuşi este un cadou de neuitat şi dacă prindeţi o ofertă bună pe internet chiar merită.

3. Pirelli – un conglomerat Milanez inovator ne recomandă un ceas fantastic – Pzero Tempo. Dimensiunile acestui model sunt practic aerodinamice. Cureaua este făcută din piele, iar caseta este din oţel inoxidabil, bateria este pe quarţ, iar logo Pirelli este gravat pe interior. Este rezistent la apă, până la adâncimi de 100 de metri. Preţul de achiziţie este 800$.

ceas sport

4. Moschino – ne recomandă un model foarte drăguţ la un preţ foarte accesibil 150$. Modelul se numeşte Time 4 Peace. Cureaua este de piele într-o nuanţă de maro ciocolatiu iar carcasa este din oţel inoxidabil. Modelul poate fi achiziţionat cu numere Romane sau Arabice.

ceas barbat

5. Forzieri – un ceas remarcabil , cu cadrane aurii de 18 karate ce măsoară secundele, minutele şi orele. Cureaua este din piele neagră cu model de crocodil. Este un model cu clasă ce se poate achizitiona  pentru 2000$. Personal cred că merită fiecare cent.

ceas de lux

Cam astea ar fi cele cinci idei de cadou pentru o zi de naştere sau o ocazie specială.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Ceasuri barbatesti

Comments

Pingback from Ceasuri barbatesti – 9 fix
Time: May 18, 2010, 12:14 pm

[…] Haine […]

Comment from Ceasuri
Time: May 21, 2010, 8:44 pm

primul ceas e tare ciudat, dar scump!

Comment from Ceasuri
Time: September 5, 2010, 8:49 am

primul ceas isi merita toti banii atat ca functionalitate cat si ca design

Write a comment