Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Christian Dior 2011

26 July, 2010 (15:18) | Haine Lux, Moda | Scris de:

Dior și-a facut debutul pe podium pentru 2011 în Shanghai , cu o colecţie anii 60 chic Cruise inspirată de New Wave-ul Francez. În rândul din faţă erau muzele marilor case de modă, Charlize Theron şi Marion Cotillard.

S-au alăturat preşedintele LVMH Bernard Arnault, CEO-ul Dior Sidney Toledano, şi aproximativ 500 de vizitatori într-un cort de 150 de metri gri construit de-a lungul râului Huangpu în districtul istoric colonial Bund, nu departe de locul unde Chanel și-a prezentat colecția anul trecut în Decembrie. Fiind la a treia vizita a sa în China, din 2002, designerul John Galliano a spus clar că acest lucru nu va fi o chinezărie à la Dior. După o previzualizare scurtă a filmului LadyBlue , regizat de David Lynch cu Cotillard în rolul principal, spectacolul a început cu un fulger de lumini şi muzică dance ,  acompaniat live de  Sinfonietta Shanghai.

Dungi marine a la Jean Seberg, trenciuri, pantaloni conici și un look  băieţesc care a inclus un costum  din trei piese inspirat de Jean-Paul Belmondo. La capătul celălalt al spectrului masculin-feminin, se aflau rochii mini cochete în culorii vii de vată pe băț accesorizate cu funde mari.

Pe frontul couture, a fost romantism marca Galliano: rochii stil corset din dantelă  și rochii de bal îmrăcate în broderie. Spectacolul a fost punctul culminant al unei extravaganțe de două zile care a inclus redeschiderea boutique-lui Plaza 66 al lui Peter Marino , precum şi lansarea noului parfum Escale à Shanghai  şi o expoziţie  haine, arta şi filme.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Christian Dior 2011

Write a comment