Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.C’N’C CoSTUME NATIONAL la moda

28 July, 2009 (07:52) | C'N'C CoSTUME NATIONAL | Scris de: Claudia

Un brand din ce in ce mai cool, haine, incaltaminte si accesorii de calitate, stil si rafinament la superlativ, C’N’C CoSTUME NATIONAL a devenit si in Romania un nume apreciat, in special de tineri, astfel CNC a devenit brandul de club pentru cei care vor sa evadeze de sub umbrela D&G, Dolce and Gabbana fiind din ce in ce mai mult asociat cu manelismul intoxicant, cocalarismul de Dorobanti. Din pacate cand vorbim de haine de firma, D&G a devenit un nume comun, si probabil 90% din romani au o curea, o geanta, un tricou sau o camasa (de cele mai multe ori o replica ieftina). Ce alternative avem ? Una din optiuni este CNC, care pentru 2010 propune un mix interesant de stiluri, dupa cum puteti observa si din imagini.

C’N'C

sfat: Asociati o pereche de jeans CNC cu o camasa Just Cavali , cravata slim si in picioare o pereche de pantofi ALESSANDRO DELL’ACQUA si o sa fiti surprins.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: C’N’C CoSTUME NATIONAL la moda

Write a comment