Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Costume de baie 2010

16 January, 2010 (15:02) | Costume de baie, Moda | Scris de:

La fel de repede cum a venit anul 2010 aşa işi anunţă venirea  şi vara acestui an, iar după spusele meteorologilor se anunţă a fi o vară lungă şi fierbinte. Aşa că dragele mele fete trebuie să ne pregătim din timp pentru a arăta fabulos în noul sezon estival. Nu crred că mai e nevoie să vă spun ca indiferent de ce costum de baie aţi alege, trebuie să arătaţi impecabil, aşa ca lăsaţi departe prajiturile şi mergeţi fuguţa la sala de sport.

costum-de-baie-2010.2

Acum că a venit momentul să ne alegem costum-ul de baie trebuie să fim atente la noile tendinţe pregătite de cebri designeri, iar dacă ne luăm după prezentarea de la Miami Mercedes-Benz, în vara lui 2010 piesa de rezistenţă va fi costumul de baie dintr-o bucată.

De la printuri cu forme geometrica la printuri florale, de la culori vibrante la clasica combinatie de alb-negru, costum întreh sau decupat, vara lui 2010 va fi într-adevăr fierbinte. Bineînţeles că fiecare designer şi-a prezentat propria viziune asupra costumului de baie care mai de care mai hot. Chiar dacă acest model de costum acoperă ceva mai multă piele asta nu înseamnă că este mai puţin atrăgător, iar modelele lui Ed Hardy o dovedesc.

costum-de-baie-2010

Să nu credeţi acum că au fost lăsate deoparte costumele din două piese, nici vorbă, iar Luli Fama a arătat lumii că un astfel de costum cu imprimeuri florare , cu bretele sau pur şi simplu negru va fi la moda mereu.

costume-baie-2010

Colecţia prezentată de CIA.Martima este realizată din materiale moi şi lejere, modele perfecte pentru cele care nu vor să facă o baie de soare ci doar să arate bine la o piscină. Modelele au defilat de-a lungul podiumului accesorizate de curele, lanţuri de aur şi brăţări.

costum-cia.martima

Ca o paralelă cei de la Vitamin A au vut un singur accesoriu pentru costumele lor de baie şi anume – un păr mare, totuşi confirmând că imprimeu floral şi dungile sunt încă la mare căutare pentru costumul verii 2010.

costum.baie.vitamin-a

În mare cam astea ar fi modelele în vogă pentru anul acesta, fie că alegeţi un costum de baie întreg sau din două piese, nici un designer nu vă poate dicta ce să purtaţi, important este să vă placă şi mai ales să vă simţiţi frumoasă, restul vine de la sine.

costume-de-baie-2010

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Costume de baie 2010

Comments

Comment from andreea
Time: May 26, 2010, 10:10 am

sunt niste costume frumoase. au acel ceva care te atrage. dar am o intrebare. ce culori si ce modele se poarta anul asta.

Write a comment