Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Costume de baie II

11 May, 2009 (12:12) | Costume de baie | Scris de: Claudia

costum de baie A venit vara, iar principala preocupare a femeilor este sa se bronzeze fie la o piscina,strand sau pe o plaja insorita. Intrebarea de pe buzele tuturor este « Ce costume de baie sunt in tendinte in aceasta vara ? » Pentru a oferi lejeritate, dar si pentru a pune in evidenta formele, pe podiumurile din Milano, Paris, New York a fost prezentata o gama variata de modele, din diferite materiale.
Majoritatea designerilor au ramas fideli costumelor de baie dintr-o singura piesa, fie ca sunt viu colorate sau accesorizate cu pietre pretioase, perfecte pentru a fi unica pe plaja , dar si pentru o petrecere seara la piscina. Doar Milly si Gucci propun costume de baie din doua piese, decupate, sexy si realizate din materiale cu diferite imprimeuri.
Indifirent de unde te-ai decis sa-ti procuri costumul de baie, fie ca alegi o creatie Gucci, Calvin Klein, Victoria’s Secret, MNG, Zara sau Jolidon, ce ar trebui sa stie toate femeile este faptul ca nu doar un costum de baie aflat in tendinte este suficient pentru a face senzatie pe plaja, ci si un corp armonios modelat. Acest lucru poate fi usor de obtinut, daca se urmeaza exemplul top-modelelor de pe marile podiumuri, adica vizitele prelungite la un salon de infrumusetare. Asa ca fetelor nu mai stati pe ganduri si mergeti la cel mai apropiat centru de fitness, aerobic si masaj , pentru a avea nu numai un costum de invidiat, dar si un trup pe masura.

costum de baie

costume de baie

costume de baiecostume de baiecostume de baie 2009costume plaja

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Costume de baie II

Write a comment