Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Costume elegante

3 June, 2010 (16:59) | Haine Lux, Moda | Scris de:

Costumul este profesional, are clasă, este elegant, inspiră putere, competiţie şi ambiţie! În ultimii ani , lumea afacerilor s-a îndepărtat de costumul tardiţional. Costumul devenind un pic mai casual, dar fără a-şi pierde din putere.

Designeri ca Versace, Cavalli sau Armani sunt celebri pentru creaţiile lor uimitoare în materie de costume. Ei au înţeles că femeile au nevoi  şi trupuri diferite cu forme diferite, iar costumele lor sunt create pentru a evidenţia atuurile şi a ascunde defectele, pentu a putea fi profesională şi sexi în acelaşi timp.

Când ne alegem un costum trebuie să na gândim în primul rând la culoare a pe care vrem să o aibă. Un costum negru tradiţional va fi mereu la modă, mai ales că un costum negru are efect de subţiere a siluetei. Dacă lucraţi într-un mediu nu foarte curat costumul negru este cel mai rezistent la praf. Fiecare femei are nevoie de un costum negru în şifonier, fie că este cu pantalon sau fusta.

Un costum în culori deschise este ceva mai pretenţios, dar de asemenea poate fi şi frumos. Putem alege, în funcţie de tenul şi parul nostru, nuanţe ca bej, crem, bleo deschis, roz pal sau chiar alb dacă ne permite constituţia corpului. Să nu uităm şi de tonurile frumoase de maro, gri, albastru marin sau chiar vişiniu, care dau personalitate costumelor elegante. Un costum roşu poate fi purta doar de o femeie cu adevărat puternică ! Imprimeurile clasice în dungi sunt mereu o alegere bună.

Când ne cumpărăm un costum nu trebuie să ne uităm doar la culoare, croiala este de asemenea şi ea foarte importantă, mai ales dacă nu avem un trup perfect asemenea manechinelor de pe podium! De exemplu dacă avem şoldurile mai late, avem nevoie de un costum cu o fustă cu o singură plisă pe mijloc. Dacă linia bustului este mai lată decât cea a şoldurilor o fustă încreţită ne ajută să distragem atenţia de la bust. O cămaşă neagră are acelaşi efect. Pentru a obţine o siluetă mai subţire, un costum cu croială dreaptă, dar cu dungi verticale este alegerea perfectă. Femeile mai tinere pot purta cu uşurinţă un costum mai strâmt cu fusta mai scurtă. Nici fustele pâna la genunchi nu sunt de lăsat, vor fi mereu un simbol al eleganţei.

Să nu uităm că pentru fiecare costum există o pereche de pantofi potrivită şi o geanta în care să îţi cari laptopul. Nu uita de cercei şi de ce nu de o pereche de lentile colorate!

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Costume elegante

Write a comment