Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Costume nunta barbati – culori

27 August, 2009 (05:58) | Costume Barbati | Scris de: Claudia

Chiar daca aveti o nunta mai conservatoare sau mai libertina, pentru partea masculina au evoluat mult lucrurile, de la culorile sterse ale costumelor nuptiale la culori pline de viata si vibrante, cum ar fi: mov, roz, lila, verde de smarald, bleo sau auriu. Indiferent daca sunteti mire sau cavaler de onoare puteti opta fara probleme la o culoare vesela.
Chiar daca costumul elegant ramane fidel clasicului negru,la camasa, vesta , cravata si bastista poti da frau liber imaginatiei si poti jongla cu culori mai indraznete.
Cele mai populare cereri pentru inchirierea de costume de nunta, au fost pentru culori iradiante: mov roial, albastru electric, auriu si chiar combinatii indraznete de lila, bleo si roz pal.

costume-barbati

Motivul introducerii a cat mai multe nuante in paleta de culori a costumelor de nunta, nu este doar pentru infrumusetare si inveselirea atmosferei, dar este si fotogenic.
In timp ce un costum elegant, negru este inca la foarte mare cautare, sunt diferite categorii de oameni care au renuntat la acesta in favoare culorilor calde ca nisipiul pentru o nunta in sezonul estival, undeva pe plaja sau intr-un decor foarte lejer. Culorile calde sunt la mare cautare printre cei care isi doresc o nunta casual si mai ales daca mireasa a ales o rochie de mireasa mai neconventionala. Chiar si ciocolatiul este o culoare la moda printre nuntile de vara- toamna.

costume-nunta

Aceasta culoare este perfecta pentru barbatii cu ten masliniu iar pentru cei cu ten deschis si pistrui un Nu clar. Indiferent daca mirele si cavalerul de onoare  aleg un costum mai conservator bleo cu butoni sau ceva mai indraznet roz la 2 nasturi, o nunta este un moment de fericire si ne putem juca cu paleta de culori atat la costumul mirelui dar si la rochia de mireasa. Tineti minte – culorile vesele sunt mai fotogenice!

costum-nunta

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Costume nunta barbati – culori

Write a comment