Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Cosume barbati – cum alegem?

17 August, 2009 (11:03) | Costume Barbati | Scris de: Claudia

Cu toate ca in categoria costume barbati  nu se schimba trendul la fiecare sezon si un model ramane in top poate si cativa ani, 2009 va face o schimbare in tiparul costumului. Costumul pe stilul ,,skinny boy,, a cam trecut dar asta nu inseamna ca ne vom indeparta foarte mult de look.ul slim. Costumul  2009-2010 va  fi o imbinare perfecta a croielii si look.ului clasic cu silueta barbatului modern: umeri lati,talie subtite si pantaloni slim. Modelul anului 2009 este creat special pentru a pune in evidenta trupul masculin in forma de V, bine lucrat la sala. Daca va cautati un costum tineti cont  si de croiala sacoului, care trebuie sa se inchida la doua randuri de nasturi,2009 inseamna intoarcerea la clasic nu doar prin sacoul cu doua randuri de nasturi dar si prin revigorarea vestei.

costume barbati

costume barbati

Giorgio Armani a introdus vesta care se inchide sub guler, dar pentru barbatii care se incadreaza in tiparul atletic, este recomandata vesta cu revere mai adanci care se inchide mai jos de piept. Bineinteles ca nimic nu descrie clasicul mai bine ca un costum elegant, creat pentru acele ocazii speciale la care trebuie sa fii la patru ace. Un sfat ce trebuie luat in calcul cand alegeti un costum , cu cat aveti mai mute randuri de nasturi cu atat veti parea mai inalt.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Cosume barbati – cum alegem?

Comments

Comment from Haine de firma
Time: August 26, 2009, 8:15 am

Dar pt. barbati mai plinuti? ce costume se potrivesc..ce costume sunt la moda?
Sa inteleg ca pt. un barbat scund, aprox. 1.65cm, daca isi cumpara un costum cu cat mai multe randuri de nastrui il face sa para mai inalt?…

Write a comment