Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Culoarea 2010

19 December, 2009 (15:15) | Moda | Scris de: Claudia

După cum ne-am obişnuit până acum, fiecare an are culoarea sa preferată, aşa că şi anul 2010 are nevoie de o culoare care să îşi pună amprenta pe haine si incaltaminte. Culoarea aleasă pentru a reprezenta anul care vine trebuia să fie una vie dar în acelaşi timp relaxantă, oamenii îşi doresc din ce în ce mai mult să se relaxeze iar culorile au o parte foarte importantă în starea psihică a noastră, aşa a fost aleasă culoarea “Turquoise”!

turquoise 2010

Aceasta este culoarea ce va defila pe podiumurile din marile oraşe ale industriei fashion-ului, culoare aleasă de Pantone ( compania care decide ce culori se poartă în materie de haine ,accesorii, pantofi, decoraţiuni pentru casă şi tot ce ţine de modă). Leatrice Eiseman, directorul executiv al companiei Pantone descrie culoarea turquoise ca o culoare ce te poate face să evadezi din rutina zilnică, o culoare fresh ce te face să te simţi proaspătă indiferent de ţinuta sau ocazia pentru care alegi culoarea. O culoare ce va transforma o cameră obişnuită într-un Spa. Turquoise poate fi combinat cu nuanţe de gri, albastru marin, alb, negru, roşu, roz sau mov. Tommy Hilfiger iubeşte această culoare pentru haine-le de dama, dar nu pentru bărbaţi, cărora le recomandă nuanţele de bleu deschis sau mai închis. Sfatul stiliştilor este foarte scurt şi la obiect – poartă ce iţi place, cum îţi place!

Pantone

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Culoarea 2010

Write a comment