Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.De unde luam rochia de mireasa?

4 October, 2012 (14:02) | Rochii de mireasa | Scris de: Claudia

Multe dintre voi stiti despre ce vorbesc, nunta este mai mult un stres decat o bucurie, trebuie sa multumesti pe toata lumea, sa zambesti si sa te asiguri chiar si in noaptea nuntii, ca totul e perfect.
Pe langa stresul care il produce organizarea evenimentului cea mai mare problema pentru o mireasa o reprezinta outfit-ul, rochia de mireasa, pantofii, voalul si accesoriile, toate trebuie combinate elegant, intr-un acord fin, ca intr-o simfonie.
Exista in Bucuresti peste 40 de magazine de rochii de mireasa, oferta este extrem de variata, alegerea unei rochii perfecte implica o munca de teren titanica. Factorul determinant pentru multe mirese il reprezinta pretul, multe dintre noi au asteptat sa vada ce oferte speciale sunt prezentate de furnizori la targul de nunti, pentru multe o dezamagiere de proportii, mai ales din cauza preturilor care au fost crescute si apoi “reduse” astfel incat sa dea impresia unui discount fantastic.

rochie de mireasa

Materialele si croielile sub orice critica, rochiile de mireasa de calitate care trebuiau sa fie reduse de la 1000 Euro la 700, erau inlocuite de unele extrem de ieftine (Niro), prost croite, si cu preturi de 500 de euro. Rochia de mireasa trebuie sa fie ceva special, pentru o femeie e ca o extensie a personalitatii, evenimentul prin natura lui se presupune ca trebuie sa fie unic, astfel si tu trebuie sa fii unica, asa ca exista oricand optiunea de a apela la un atelier de croitorie de rochii de mireasa, unde te poti duce cu un design personalizat sau luat de pe net si vei avea in final o rochie unica sau cel putin dupa gustul tau.

Daca totusi decizi sa te aventurezi in labirintul ofertelor de pe piata trebuie sa stii ca sunt 5 categorii principale de rochii :
1. Scumpe si de calitate, unde preturile variaza intre 1500 – 5000 Euro.
2. Scumpe de calitate execrabila unde furnizori a unor branduri de renume in materie de rochii de mireasa, profita de faptul ca sunt distribuitori autorizati ai acestora si in loc sa aduca produsul autentic, apeleaza la fabrici “no name” pentru a avea un profit mai mare, evident rezultatul final e o rochie care nu are nici o treaba cu cea originala.
3. Ieftine si de calitate proasta, 90% din rochiile astea vin din China, preturi sub 200Euro.
4. Ieftine si de calitate, foarte rare, din colectii mai vechi, sau firme care au ramas cu stocuri si sunt in curs de lichidare.
5. Preturi moderate, 400-600 Euro unde calitatea croielii si finisarilor este medie sau peste medie, si reprezinta compromisul ideal intre  calitate si pret.

Patru din aceste categorii sunt ok,  in functie de bugetul alocat stii ce cumperi, categoria “2” in schimb este extrem de periculoasa, am vazut de 2 ori situatia descrisa la magazine cu renume (poate prea mare) si sfatul meu e sa fiti extrem de atente cand alegeti o rochie de mireasa care depaseste plafonul de 1000-1200 Euro.
Eu am ales sa-mi fac o rochie de mireasa unica, model luat de pe net, modificat un pic, am apelat la serviciile de croitorie oferite de Alice Design, (alice-design.ro) si costul total al rochiei cu tot cu manopera si materiale nu a depasit 2000 RON, iar rezultatul final rivalizeaza atat prin aspect cat si prin calitate cu modele mult mai scumpe. Vreau sa multumesc prin acest articol croitoresei care a fost extrem de rabdatoare si profesionista. In final doresc tututor mireselor sa-si gaseasca rochita perfecta, sa fie cat se poate de speciala in ziua nuntii si nu in ultimul rand casa de piatra!

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: De unde luam rochia de mireasa?

Write a comment