Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.



D&G, Nina Ricci, Fendi

9 April, 2008 (17:31) | Haine Lux | Scris de: Claudia

In ultimul timp am “analizat” colectiile de primavara vara 2008, si am hotarat ca cele mai cool lookuri, ma refer pentru tinutele mai deosebite, de lux, sunt cele propuse de Nina Ricci, D&G, Fendi
Oliver Theyskens a realizat un show deosebit, folosind pentru colectia Nina Ricci culori ceva mai terne decat cele obisnuite pentru un sezon cald pentru a face posibil idealul de nimfa a padurii, o pixie care se imbraca in texturi botanice, si culori captate din natura, satinate, de petale de flori, grozave pentru un oras aglomerat la ceas de seara.
Dolce&Gabbana au cerut ajutorul unei echipe de artisti, astfel rezultand o colectie impresionanta bazata pe materiale stilate, desenate manual, cu imprimeuri abstracte si accesorizate cu bun gust. Rochiile imaginate de catre cei doi designeri sunt caracterizate de volum, un volum rezultat prin tehnici complicate, ceva ce mai greu vezi la o colectie D&G.
Iar colectia Fendi este exemplu deosebit: acel imprimeu “parachute” cu care au spart toate tiparele pentru sezonul actual, centurile mozaic deosebit de frumoase, posetele lucrate atat de atent si migalos. Totul inspira eleganta, stil, subtilitate si feminitate si multa culoare.

Haine
Haine Firma
Fendi
Haine D&G
Haine Lux

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: D&G, Nina Ricci, Fendi

Write a comment