Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Dolce&Gabbana 2010/2011

16 June, 2010 (13:48) | Dolce&Gabbana, Haine Casual, Haine Lux, Moda | Scris de:

,,Sicilianita, Sartorialita, Sensualita,, aceste trei cuvinte i-au inspirate pe cei doi faimoşi designeri Dolce şi Gabbana când au creat hainele pentru  colecţia bărbătescă de toamnă-iarnă 2010/2011, prezentată la Milano.

Pentru a celebra cea de-a 20-a aniversare a colecţiei bărbăteşti, D&G s-au reântors la origini. O colecţie sexi, elegantă, într-un cuvânt Italia,  o prezentare superbă cu haine pe care orice bărbat şi le-ar dori în propriul şifonier : topuri croşetate, tricouri mulate sau  pantaloni eleganţi. Jachete de catifea, denim murdar și cravate skinny, pantaloni cu șliț pe nasturi și tururi lasate sau șepci clasice, asta a defilat pe podium la Milano.


La capitolul accesorii, vedem o colecţie mixtă, casual se împrieteneşte cu eleganţa, vintage cu modern , totul completat cu stilul sexi, clasic, urban al bărbatului italian. Această colecţie, unică şi perfectă în detalii, ne readuce aminte de ce brandul Dolce & Gabbana este în continuare unul dintre cele mai apreciate branduri de pe piaţă

Pentru a le face fericite şi pe femeile care au fost la prezentare cretorii au avut pe podium în jur de 70 dintre cei mai celebri manechini din lume : Adam Senn, Alexandre Cunha, Andrea Preti, Andrey Zakharov, Andrew Cooper, Antonio Navas, Aram Gevorgyan, etc.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Dolce&Gabbana 2010/2011

Write a comment