Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Fashion House Outlet Bucuresti

10 December, 2008 (21:42) | Altele | Scris de: Claudia

Fashion House Outlet Bucuresti face parte din complexul West Park, cel mai mare parc de retail amplasat in vestul capitalei, fiind situat la km13 pe autostrada Bucuresti – Pitesti. Primul centru comercial de tip outlet din Romania aduna sub acelasi acoperis firme recunoscute cum ar fi.. Adidas, Puma, Replay, Benetton, Levi’s, Samsonite, Kenvelo, Kiltec, Dockers, Fornarina, Ecco, Timberland Nautica, Quiksilver, Lee Cooper, Steilmann, Camel Active, Leonardo, Bigotti, Cavaliere, Alb si Negru, Optiplaza..etc

fashion house

“Aceste outlet-uri permit producatorilor sa-si vanda marfa in exces in mod controlat, si nu in bazaruri si buticuri, iar pentru consumatori inseamna preturi cu pana la 70% mai mici decat daca ar cumpara de la un magazin de brand obisnuit. Mentionam insa ca nu vindem marfuri ieftine, ci produse de valoare la un pret mai mic, iar brandurile pe care le gazduim sunt marci pe care le poarta toata lumea“, explica Mark Clark, reprezentant al companiei GVA Grimley Outlet Service.

Ok, let’s cut the bullshit…NU MERITA !!

Am fost in mai multe outlet-uri din Europa si pot se va spun ca al nostru e cel mai de kko.. DE CE? pai e simplu.. la noi nu se intelege inca notiunea de outlet.
In SUA in outlet cu 15 $ iti cumperi adidasi..in Herzogenaurach cu 30E iti cumperi adidasi.. (si nu ma refer la noname-uri) pana si la Pandorf iti cumperi ceva haine de 30E.
Ma uitam la niste produse care au fost in mall la reduceri cu ceva timp in urma si aveau inca pretul de atunci lipit.. pret care era mai mic decat cel lipit in outlet.. so reduceri my ass. Sa nu mai vorbesc de modele .. numai petarde!
Pe bune daca vreti sa va imbracati si aveti 300E de dat pe haine de firma.. mai luati un prieten cu 300E si plecati la Pandorf sau SCS in Austria, in Germania sunt mai multe dar Herzogenaurach e cel mai aproape, sau chiar in Ungaria e unul daca nu ma insel chiar la iesirea din Budapesta.
Pt cei care sunteti interesat de adidas, nike, puma, reebok…tot Eastbay ramane de baza.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Fashion House Outlet Bucuresti

Comments

Comment from maria
Time: October 19, 2009, 11:57 pm

Adevarat nu merita, din toate outlet -urile din europa al nostru e cel mai obosit.

Comment from raven
Time: October 19, 2009, 11:58 pm

Nu va duceti, corect spus…nu merita

Comment from cristi
Time: August 13, 2010, 1:01 pm

ba chiar merita!!!!!!!

Comment from Ellavila
Time: May 9, 2011, 1:10 pm

Trebuie sa fim la moda, nu?

Write a comment