Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Fuste mini ?

27 March, 2009 (10:53) | Moda | Scris de: Claudia

Daca te indoiesti de frumusetea picioarelor tale, iata vestea buna, suntem deabia in martie, mai ai timp suficient sa mergi la o sala de Aerobic / Tae-Bo sau Fitness au sa alergi prin parc un pic pentru tonifiere, sau poti sa mergi la un solar pentru o culoare mai sexy, un salon de infrumusetare nu strica. Daca totusi vrei sa porti fuste mini (vezi colectiile Gucci si Etro) sau pantaloni scurti (da sunt din nou la moda – gratie lui Chloe si Nina Ricci ) si nu vrei sa faci prea mult efort poti sa alegi niste pantofi cu platforma.

fuste mini gucci

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Fuste mini ?

Comments

Comment from Cristi
Time: March 28, 2009, 4:09 pm

Trebuie explicat clar de ce NU e bine ca femeile sa poarte pantaloni, mai ales stramti sau colanti.
Motivul este simplu: prilejul de pacat de moarte, starnit la cei care le privesc.
Cristos ne spune clar (Matei 5,27) ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui. Adica, a incalcat o porunca din cele 10, deci sufletul sau este condamnat la iadul vesnic.
Este greu de inteles pentru cine n-are credinta si nu-L cunoaste pe Dumnezeu, stiu…
Dar, cum arata Sf. Fecioara la Fatima, pacatul de necuratie (sexual) duce cele mai multe suflete la iad. Iadul exista, si nu e gol.
Cel mai mare rau pe care-l poate face un om sufletului este pacatul de moarte. Daca oamenii ar constientiza gravitatea pacatului, consecinta sa – condamnarea la focul vesnic, nimeni n-ar mai pacatui.

Write a comment