Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Gang Store – magazin de haine online

16 September, 2009 (09:56) | Informatii Generale | Scris de: Claudia

Dupa cum criza ne-a inchis magazinele mai peste tot, se pare ca imbracamintea si incaltarile sunt mai putin cautate si mai putin prioritare in bugetele noastre, magazinele online au inflorit si substituie cu succes shoppingul obisnuit de pe marile bulevarde. E drept ca nu mai faci miscare si nu te mai opresti la un suc dupa o sesiune serioasa de shopping, dar diversitatea de haine online si de oferte merita sa te tina tintuit in scaun pana te asiguri ca ai tinutele complete si pe gustul tau intru totul.
Din peregrinarile pe internet, iata ca am gasit si ceva care face parte din categoria casual, dar e un casual aparte. Modelele aduc a gen militar, dar sunt din materiale moi, comode, sunt totusi vintage ceea ce implica un stil anume si in acelasi timp sunt si practice. Iata ce zic ei ca au:

Gang Store este un magazin exclusiv online cu articole outdoor si vintage. De aici puteti alege haine casual pentru excursii, calatorii si vacante. Oferta este bogata si cuprinde articole de vestimentatie precum jachete, pantaloni, tricouri, camasi, incaltaminte, hanorace si accesorii, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Incaltamintea este vestitul brand Undercover cu bocanci solizi pregatiti pentru orice iesire va trece prin cap.

Gang Store

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Gang Store – magazin de haine online

Write a comment