Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Genti – trenduri

8 October, 2009 (10:19) | Genti si Posete | Scris de: Claudia

Colectia de toamna, de genti, de la Louis Vuiton este plina de culori si umbre tomnatice cum ar fi crem, verde si maro. Printre ele isi fac aparitia si genti cu monograma sau lanturi aurii. In timp ce echipa de la LV a prezentat colectia de genti de toamna cei de la Gucci au iesit cu colectia de genti primavara 2010 si uitandu-ma cu atentie, aceasta este una dintre cele mai bune colectii ale Fridei Giannini de cand o stim noi ca creatoare si este de asemenea una dintre cele mai puternice linii de accesorii , tinand cont de colectiile anilor anteriori.
Nici cei de la Miu Miu nu s-au lasat mai prejos, la prezentarea colectiei 2010 de la New York ei au venit cu o linie de genti plic cu manere detasabile din bijuterii alese. Gentile reflecta stilul contemporan si inovant al brandului Miu Miu. Indiferent de tinuta aleasa o geanta draguta te scoate tot timpul din impas iar acum cu colectiile pentru 2010 deja pe piata nu iti ramane decat sa pleci la cumparaturi, pentru ca ai de unde alege.

genti-2010

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Genti – trenduri

Write a comment