Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Gucci toamna-iarna 2010/2011

9 June, 2010 (14:23) | Gucci, Haine Lux | Scris de:

Pentru sezonul viitor al anului 2010 şi începutul anului 2011, Gucci şi Louis Vuitton, ne-au prezentat două colecţii pline de masculinitate şi stil, haine demne de toată atenţia noastră.  Moda, pentru unii, este la fel de vitală ca şi oxigenul pe care îl respiră, este motivul propriei existenţe.

Louis Vuitton a fost adeptul bărbatului clasic – sofisticat, metropolitan, un adevărat gentleman. Prezentările anterioare de modă au fost simple, aceleaşi modele de haine în culori simple ca bej, gri sau maro cu accesorii diferite. Dar de cealaltă parte a monedei se află colecţia de toamnă/iarna 2010/2011.

Culori închise, materiale clasice transformate în modele noi şi extravagante. Combinaţia de piele cu căptuşeala windbreaker, sau blana de iepure tricotată sub formă de haină sport sunt doar câteva din ţinutele prezentate. Bărbatul anului 2011, în viziunea LV, îşi va purta pantalonii băgaţi în cizme, care sunt înalte şi cu multe catarame.

Hainele create de Gucci sunt paralele cu cele create de LV, dar cu detalii mai îndrăzneţe şi eşarfe cu imprimeuri viu colorate. Bogată şi dinamică este şi paleta de culori, de la alb sau bej la roşu burgundy şi albastru.

La departamentul de accesorii, Gucci are o gama variată de genţi sport în culorile clasice de roşu şi verde, dar şi alte combinaţii variate. Genţile pot fi purtate zilnic, pe post de servietă.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Gucci toamna-iarna 2010/2011

Write a comment