Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Guess

26 December, 2009 (18:24) | Moda | Scris de: Claudia

Când fraţii Georges, Armand, Paul, şi Maurice Marciano sau mutat din sudul Franţei în America spre sfârşitul anilor 70, au adus cu ei flerul sofisticat European pe care l-au împărţi cu restul lumii în momentul în care au început să creze haine. Fraţii Marciano şi-au înfiinţat afacerea în 1981 dar succesul nu venit aşa repede, magazinele fiind sceptice în acceptarea produselor lor.

guess

După ce Bloomingdale’s, un magazin celebru pentru brandurile sale, au acceptat să vândă două duzini de perechi de jeans. În curând haine-le lor au devenit foarte populare. Prima pereche de jeans creată de Marciano a fost “Marilyn” – un model de jeans cu trei buzunare dedicat femeilor ce îşi doreau o apariţie la fel de sexi ca cea a vedetei căreia îi poartă numele. Într-un interviu pentru Vanity Fair Italia, Paul Marciano a fost întrebat de ce preferă femeile cu forme voluptoase, iar răspunsul său a fost : “Femeile, în opinia mea, trebuie să fie feminine, senzuale, aventuroase şi deschise la noi încercări” de aceea prima femeie care i-a inspirat a fost celebra Mailyn Monroe.

guess-marciano

În 1980 în momentul de glorie al brandului, a fost introdus pe piaţă un nou tip de denim, unul sexi fără a face compromisuri legate de calitate şi design, bineânţeles calitatea vine cu un anumit preţ. Odată cu succesul brandului Guess a venit şi campania de promovare foarte inovatoare şi senzuală, ce a primit celebrul premiu Clio, pentru creativitate şi design. Guess a lansat câteva din cele mai cunoscute supermodele din lume, ca Claudia Schiffer, Eva Herzigova, Laetitia Casta, Anna Nicole Smith, Alessandra Ambrosio, Carla Bruni şi Sophia Loren.

anna-nicole-smithguess sofia loren

De-a lungul anilor, Guess a câştigat teren şi în lumea hip hop, iar cu crearea haine-lor de damă foarte sexi şi a accesoriilor sofisticate popularitatea printre fanii stilului urban a crescut simşitor. Jeanşii lăsaţi pentru bărbaţi au acoperit şi partea de “street wear”. În 2004, imperiul Guess, a avut-o pe moştenitoarea imperiului Hilton, Paris, pentru campania de publicitate.

guess paris hiltonguess paris hilton

În 2009 Guess a împlinit 29 de ani, în toată această perioadă au lansat diferite branduri ca Guess?, Guess by Marciano, G by Guess, Baby Guess, Marciano for men, GC colecţia de ceasuri, Guess? parfum şi Guess Home. Ce a început cu o perche de jeans fresh s-a transformat într-un imperiu American cu 1113 magazine peste tot în lume, ce continuă să îmbrace femeile după ideea lui Paul Marciano despre perfecţiune – o personalitate puternică dar senzuală şi feminină!

guess parfum

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Guess

Write a comment