Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Haine celebre

4 November, 2010 (14:19) | Haine Lux, Informatii Generale, Moda | Scris de:

Ai crede ca din sute de noi creatii superbe, ce defileaza pe podiumurile din toata lumea , vedetele si stilistii lor ar avea o tona de haine din care sa isi aleaga tinutele. Din pacate in fiecare sezon exista o tinuta care va fi purtata la maxim, va aparea pe covorul rosu de zeci de ori si chiar pe copertile marilor reviste de moda.

De exemplu aceasta rochie aurie de la Balmain, care costa nu mai putin de 30.000$ ,  a fost vazuta pe sase coperti de reviste , toate recente. Celebritati ca Cindy Crawford, Abbey Lee Kershaw si  Claudia Schiffer au pozat in aceasta rochie sau copii fidele ale ei.

O alta rochie care a fost copiata si folosita la maxim este rochia bandaj Herve Leger, numita asa datorita felului in care iti cuprinde corpul exact ca un bandaj. Modelul de culoare roz in valoare de 1000$ a fost vazut pe covorul rosu pe trupul lui Brooklyn Decker, Kim Kardashian, Christina Aguilera, Amanda Bynes, Elizabeth Hurley si Lisa Rinna.

Rochia in model floral creata de Dolce&Gabbana a fost purtata la Matrix Awards in 2010 de When Tina Fey si Sheryl Crow, dar pentru a scapa de momentul stanjenitor cele doua vedete au pozat impreuna.

Rochia creata de Miu Miu cu aplicatii florale a aparut  pe copertile  a trei reviste de fashion, modele fiind frumoasele Freja Beha Erichsen, Lily Allen, si Eva Mendes.

Ori e vorba de modele superbe, de stilisti ne priceputi sau doar adevarate pasiuni, aceste modele superbe de rochii au incantat ochii din primul moment al aparitiiei lor.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Haine celebre

Write a comment