Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Haine Copii mici

8 April, 2009 (12:59) | Haine Copii | Scris de: Claudia

Cum ne imbracam copiii? Ai un bebe mic si nu stii ce haine sa folosesti? Cateva sfaturi cu privire la cum sa alegem haine pentru copii:

1. Cand e vorba de haine copii acestea trebuie croite la dimensiunile copiilor, nu trebuie sa atarne si nici sa fie lipite de piele.
2. Pielea copiilor este subtire si delicata, de aceea materialele pentru hainute trebuie sa fie moi, usoare, din fibre naturale care sa se poata spala cu usurinta. Taieturile,cusaturile, hainelor sau lenjeriei trebuie facute in exterior si nu inspre pielea copilului pentru a nu-i cauza iritatii.
3. Se exclud cu desavarsire jartierele si in special elasticul de la pantaloni in dreptul mijlocului, sub genunchi, la maneci.
4. O atentie deosebita trebuie acordata la incaltaminte, astfel daca ne referim la incaltaminte pentru copii, aceasta trebuie sa fie lejera, cu o talpa moale si usoara, cu 1/2 numar mai mare decat piciodrul copilului,  (pantofii prea mici deformeaza mersul, iar cei prea mari mersul devine obositor si adeseori se produc rosaturi dureroase). …
5. Lenjeria de corp se confectioneaza din tesaturi usor de spalat, si in acelasi timp higroscopice (bumbacul este recomandat).
6. Lenjeria de noapte trebuie sa fie moale, usoara si sa incalzesca uniform corpul, se schimba la maxim 2-3 zile.
7. Obligatoriu, zilnic se schimba ciorapii, si maioul.
8. Aerisirea zilnica a lenjeriei cat si a hainelor. Dupa cateva ore de stat la soare, bacteriile dispar. Haine-le se curata apoi cu peria sau cu aspiratorul.
9. Lenjeria de pat nu se apreteaza, deoarece devine astfel rigida si  impermeabila pentru aer si vaporii de apa.
Incercati sa folositi cat mai mult haine colorate, cu imprimeuri vesele, acest aspect fiind foarte important pentru copii, exercitand o influenta directa asupra lor.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Haine Copii mici

Write a comment