Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Haine copii pentru 2011

12 August, 2010 (14:23) | Haine Copii, Informatii Generale, Moda | Scris de:

2010 a fost un an interesant pentru moda. Acesta este anul în care presa a criticat copilul celebrului cuplu Cruise, Suri Cruise pentru ca a purtat haine de designer foarte scumpe . Acesta este anul în care branduri celebre au început să producă în mod activ haine pentru copii, deoarece se pare a fi o piaţă pentru hainele scumpe de copii. Acesta este anul în care copii şi adulţi deopotrivă au explorat potenţialul modei, de la o cultură la alta, moda japoneza şi coreana, iar anul inca nu s-a sfarsit.

Deci, la ce ne putem astepta din punct de vedere al modei pentru anul 2011? Nu e prea devreme pentru a spune: la urma urmei, designerii si-au prezentat creatiile pentru anul care vine . Copiii isi doresc sa poarte haine frumoase, iar părinţii doresc să isi îmbrace copiii  in branduri renumite. Tema eco va deveni, de asemenea, importanta în 2011. Asteptati-va ca haniele copilului sa contina piese de îmbrăcăminte confecţionate din materiale foarte durabile, cum ar fi pantaloni din bambus, camasi din bumbac ecologic, precum şi alte materiale similare. Pe scurt: frigul este afara, tendinţele eco sunt inauntru.

În timp ce majoritatea copiilor mici sunt  imbracati in culori indraznete , roz, verde, albastru, rosu, noua colecţie Periwinklebloom oferă o schimbare reconfortantă de la norma de nuante tari, îmbrăţişând nuante de crem şi cafea. Adaptate pentru a permite o fixare generoasa si impodobite cu texturi bogate, fiecare articol este o operă de artă impresionanta, şi copilul tau va fi cadrul perfect. Analistii modei spun ca anul 2011 va fi anul stilului 80 rock, dar nu va asteptati sa vedeti haine de copii din piele sau aplicatii de metal.

De exemplu, paltoane şi jachete care au fost prezentate în spectacolele de moda a reputatei  Miss Bluemarine nu au fost populare doar din cauza culorilor metalice, dar şi deoarece copiii s-au simtit extrem de confortabil si calduros în ele. În mod similar, modele de Agatha Ruiz de la Prada si Replay au fost foarte populare in acest an din cauza culorilor vibrante şi al  nivelului de confort. Dacă vreti sa reamprospatati garderoba copilului, trebuie sa ve axati pe haine comfortabile croite din materiale naturale.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Haine copii pentru 2011

Write a comment