Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Haine de firma pentru toamna 2009 – I

13 March, 2009 (13:01) | Gianfranco Ferre | Scris de: Claudia

Cei de la GF Ferre se pare ca trec printr-o perioada dificila,  si asta cu toate ca si-a gasit echilibrul cu sprijinul designerilor Tommaso Aquilano si Roberto Rimondi. Colectia de HAINE pentru sezonul de toamna 2009 a reflectat o gama variata de emotii – multe din ele la fel de inchise ca vremurile pe care le traim – dar rezultatul a fost deosebit. Hainele prezentate de casa Gianfranco Ferre au fost puternice, axate pe sacouri cu umeri clar desenati, talii marcate si pe fuste cu structura exacta, gulerele victoriene modernizate de pliseurile asimetrice au dat tinutelor un aer elegant, clasic si romantic, iar unele funde au surprins prin rigurozitatea exacta, aproape matematica a geometriei lor.

Gianfranco Ferre

Aceasta precizie a fost contrastata de utilizarea in abundenta a catifelei si de atmosfera extravaganta a intregii colectii.  Colectia de haine de firma Gianfranco Ferre nu este o colectie pentru femeile cu inima slaba – este un spectacol de culori si texturi dinamice si exacte, un omagiu adus fondatorului si o abordare vizionara a mostenirii Ferre.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Haine de firma pentru toamna 2009 – I

Write a comment