Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Haine de firma

30 May, 2008 (18:54) | Moda | Scris de: Claudia

Suntem un popor de snobi ? Nu de multe ori mergi pe strada si vezi tot felul de “mondeni” care mai de care intolit cu D&G ,Versace, Prada si Frankie Morello mergand in Loganul luat in rate pe 10 ani. Din nefericire 90% din aceste produse sunt fake, iar pretul mic la care poti sa cumperi din Niro o pereche de adidasi sau pantofi de firma, fake evident, a creeat un curent care se extinde asupra multor firme cu renume, astfel scazand vanzarile de produse originale, dar asta e doar o parte a problemei. Problema e mai grava decat pare la prima vedere, si personal cred ca adevarata drama este ca deja s-au creat tipuri de oameni in functie de cum se imbraca, astfel nu de multe ori am vazut persoane imbracate cu produse originale si accesorizate tot cu branduri, care erau catalogati drept “manelisti” in materie de imbracaminte. Nu e de ajuns ca suntem intoxicati de Guta si de manelele lui in plan muzical, dar efectul manelistului se reflecta si in moda. Probabil ca printre voi o sa fie si manelisti care ma injura (pt. voi apasati concomitent -adica in acelasi timp – ALT+F4) sau parliti care cauta en-gros-ul Europa si au ajuns din gresala aici (pt. voi – restart) dar eu scriu pt. cei care s-au saturat sa vada la coltul strazii gogomârle cu capu pe sus ca au tricou “sclipicios” pe care scrie cu paiete FENDI si curea D&G de tabla. Pentru manelistii care nu au dat inca ALT+F4 dedic filmul de mai jos.. daca il promovati o sa fie un nou Adrian Alessandro Del Piero Minune.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Haine de firma

Comments

Comment from sonia
Time: May 31, 2008, 7:24 am

Parca e un pepe in devenire. Pacat, au stricat si moda cum au stricat si muzica.

Comment from mini
Time: September 19, 2009, 9:01 pm

“Fashion is not something that exists in dresses only; fashion is something in the air. It’s the wind that blows in the new; you feel it coming, you smell it …in the sky, in the street; fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening”
Coco Chanel. E mai mult decat brand/ label. Adevarati fashion-lovers stiu asta, si nu se injosesc facand risipa de critici la adresa “wanna be”-ilor. Suntem snobi? DA! Pentru ca vrem in disperare haine, branduri, incaltari, ceasuri, genti, echipamente sport….maldare; indesate intr-un sifonier prin excelenta dezordonat. Pentru ca traim la mall si habar n-avem ce e ala un concept store. Intrebarea de baza “e da firmaaa???” …in loc sa fie inocent “care valli?”…suntem snobi? DA!! pentru ca ne limitam la moda si habar n-avem ce e cu adevarat stilul.

Write a comment