Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Hine Gucci 2010

29 October, 2009 (14:52) | Gucci | Scris de: Claudia

Colectia de primavara – vara 2010 de la Gucci a fost ceva neasteptat, cu totii fiind familiari cu stilul disco- hipi, ce sa prezentat anul acesta la Milano a fost foarte diferit. Pentru a incepe spectacolul, Frida Giannini a prezentat o rochie alba din fasii, cu ajutorul careia a introdus publicul in valul de glamour si chic. Tiparul modernist folosit a dat spectacolului o noua fata.

rochii-gucci

Partea alba a colectiei a fost fantastica, jachete si colanti cu talie inalta, bretele de plastic alb cu accesorii argintii, geci de motor sau bicicleta impreuna cu rochii scurte foarte sexi si feminine, intr-un cuvant – uimitor! A urmat o paleta de gri si culori metalice imbinate in pantaloni foarte stramti, costume cu fusta ciudate si geci de crocodil armonizate perfect. Accesoriile folosite seamana foarte mult cu stilul obisnuit Gucci.

Gucci91

A predominat inspiratia ,,bondage” atat la haine cat si la incaltaminte, cizme inalte si mulate din fasii de piele. Per ansambu o colectie impresionanta care tipa ,,SEX”.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Hine Gucci 2010

Write a comment