Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Haine Vintage – mereu la moda

26 October, 2009 (15:53) | Haine Vintage | Scris de: Claudia

Vintage –  cuvantul in sine este un trend. Terminologia cuvantului ,,vintage” vine de la vinuri , dar astăzi, ne-am obişnuit să spunem despre aproape orice care are iz vechi că este mai degrabă vintage decat vechi, suna mult mai bine. Peste tot in lume au inceput sa apara magazine de haine vintage la preturi accesibile pentru orice buzunar, bineinteles ca nu toate hainele care sunt in aceste magaine sunt de o calitate foarte buna, dar daca ai un pic de rabdare sigur vei gasi ceva pe gustul tau. Nu trebuie sa confundam haine vintage cu haine second hand, pentru ca magazinele second hand le gasim la tot pasul si vand haine ieftine folosite iar magazinele cu haine vintage sunt destul de rare, si produsele comercializate de ele sunt pretioase, cu detalii deosebite, poate chiar lucrate manual sau chiar creatii a unor desgneri cunoscuti.

vintage

Acest trend a pornit bineinteles de la Hollywood, unde este din ce in ce mai apreciat de celebritati. Anul acesta pe covorul rosu de la premiile Globurile de Aur toata lumea a avut iz de vintage, rochiile purtate fiind in stilul anilor 20,30,40,50 iar actrita Scarlett Johansson a purtat o rochie vintage de coloarea mandarinei,creatie semnata Roland Mourete, reusind sa o imite pe celebra Rita Hayworth, machiajul si parul fiind inspirate din gloriosii ani 50.

scarlet

Foarte la moda stilul vintage a ajuns si in Romania, iar tinerii cauta tot mai des haine vintage pentru a fi si ei in rand cu vedetele de la Holywood, dar acum trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca prin simplul fapt de a ne cumpara niste haine, ca sunt la moda, asta nu inseamna ca ne cumparam si stil. Stilul este o aura, o stare a personalitatii fiecaruia dintre noi, iar cumparnd niste haine de firma nu inseamna ca si stim sa le purtam, pentru asta avem nevoie de atitudine, iar vintage inseamna atitudine. Pentru a fi siguri ca nu dam gres atunci cand achizitionam produse vintage ar trebui sa dam un ,,search,, pe Google sa aflam ce inseamna mai exact.

Vintage Diorvintage hat on

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Haine Vintage – mereu la moda

Write a comment