Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Hello Kitty

24 December, 2009 (10:23) | Haine Copii, Moda | Scris de:

Copii şi nu numai iubesc Hello Kitty de câteva decenii. Oamenii adoră aceasta felină atât de mult încât imperiul s-a extins de la rechizite şcolare, accesorii sau cadouri haioase până la colecţii de haine pentru copii şi adulţi. Una dintre cele mai iubite colecţii ale felinei japoneze este cea a lenjeriei intime feminine, sexy şi drăguţă în acelaşi timp.

hello kitty

Compania a fost înfiinţată în anul 1960 de Shintaro Tsuji, pentru a crea o linie de cadouri potrivite fiecărei ocazii. Sanrio a ajuns în America în 1976, iar produsele companiei se vindeau în magazinele din San Jose. După 49 de ani, Tsuji, este încă la conducerea companiei sale având sediul principal în Tokyo şi multe alte filiale în America, Asia şi Europa.

hello kitty 1

Hello Kitty este un brand îndrăgit de copii şi bătrâni. De la cadouri, accesorii, genţi, haine sau bijuterii, Hello Kitty a dovedit că zâmbetele mari vin împachetate în cadori mici. Exact aşa se întâmplă şi cu lenjeria intimă, micuţă dar care sigur va aduce zâmbetul pe buze oricărei femei. Cu Hello Kitty îţi poţi arăta dragostea faţă de persoana iubită pe tot parcursul anului, iar acum fiind in apropierea Crăciunului pijamale-le cu pisicuţa simpatică sigur vor fi un cadou apreciat.

pijamale hello kitty

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Hello Kitty

Comments

Comment from alisar
Time: November 29, 2010, 1:04 am

super misto alea de sus cum pot sa cumpar?

Comment from lidia
Time: October 16, 2011, 6:23 pm

mama frate ce as vrea si eu

Write a comment