Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Helmut Lang

12 November, 2009 (19:02) | Altele, Moda | Scris de:

Creat in 1986 de designerul austriac Helmut Lang, brandul ce ii poarta numele a devenit faimos pentru designul rafinat, costume slim in alb si negru, colectia deosebita de denim si pentru materialele high-tech folosite.

jeans-helmut-lang

In 1999 Helmut Lang a inceput un parteneriat cu cei de la Prada, lucru carea dus la achizitionarea brandului Helmut Lang de Prada, iar in 2006 acestia au vandut numele mai departe, in Japonia celor de la Link Theory. De atunci brandul a continuat sa creasca, iar astazi este celebru in cercurile inalte pentru creatiile sale deosebite, pantaloni, camasi, jachete si accesorii toate speciale si fiecare colectie unica.

helmut-lang-denim

Continuand traditia, inspirata de ,,erodare,, colectia lui Helmut Lang, Resort, pentru inceputul lui 2010 a fost un tablou pictat din materiale si croieli. Designerii Nicole si Michael Colovos in timp ce continuau creatiile asimetrice pentru care e cunoscut brandul, au introdus un element ce a lipsit foarte mult de pe podimurile celor… de la Helmut Lang si anume – denimul. Pur si simplu nu ai cum sa nu iubesti haremul de jeansi cusuti in forme asimetrice si decolorati in nuante ciudate, sau costumele scurte. Ca de obicei croiala asimetrica a casei de moda Helmut Lang este exceptionala si modelele deosebite. Daca ati ajus intr-unul din magazinele ce vand haine ale brandului cumparati! sunt unice.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Helmut Lang

Write a comment