Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Hermes 2011

15 September, 2010 (10:00) | Haine Lux, Informatii Generale, Moda | Scris de:

Dupa cum stiti lumea modei este una agitata, imprevizibila si se misca cu o viteza foarte mare, iar ca sa poti tine pasul cu ea ai nevoie de o atentie desavarsita. Datorita vitezei de miscare , deja pe podiumurile Parisiene au avut loc prezentarile colectiilor de haine si accesorii pentru primavara lui 2011.

Colectia Hermes 2011 pentru barbati a fost una foarte reusita, cu haine chic casual, in nuante deschise ce vor sa inlocuiasca negrul sezonul care vine. Sacouri albe sau crem combinate cu pantaloni gri, sunt o alegere perfecta pentru o zi de primavara la birou.

Hainele sunt elegante cu detalii minimaliste dar puternic accesorizate  cu genti voluminoase sau curele in tonuri calde de maro, un trend ce urmeaza linii masculine dar chic, un stil exprimat printr-un look  perfect.

Designerii ne arata ca primavara trebuie sa fie confortabila,iar hainele pot fi fabuloase prin eleganta si simplitatea desigului. Culorile pale dau un aspect relaxant colectiei.

Chiar daca colectia pentru primavara 2011 nu iese in evidenta datorita culorilorelectrice sau a detaliilor excentrice, aceasta linie prezinta un nou val de eleganta exprimat diferit dar cu un impact urias asupra clientilor de sex masculin. Printuri abstracte in tonuri neutre sau nuante pale de maro cu pete de verde cald, asta este noua linie de haine Hermes 2011.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Hermes 2011

Write a comment