Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Imprimeuri haioase pentru 2010

4 May, 2010 (21:31) | Gucci, Informatii Generale, Moda | Scris de:

Haine cu imprimeuri ce ne înveselesc garderoba, chiar şi cele în tonuri neutre. Imprimeurile funky vă pot transforma într-o adevărată divă chic. Dacă ştim să asortăm o ţinută simplă cu câteva elemente cu imprimeu vom avea succes garantat. Anul acesta podiumurile prezentărilor de moda sunt din ce în ce mai întâlnite colecţii ce au la bază imprimeurile.

haine cu imprimeuri 2010

De la la imprimeuri tradiţionale, florale sau clasicele imprimeuri animale, pâna la cele vintage sau modele geometrice futuriste, te poţi bucura de rochii, bluze sau pantalonii vesel coloraţi pe tot parcursul anului. Designeri vestiţi ca Versace, Gucci sau Chanel ne recomanda cu încredere imprimeurile pentru vara lui 2010.

haine de firma cu imprimeuri

Imprimeul animal este fără îndoială unul dintre cele mai în vogă imprimeuri ale sezonului, fie că este purtat sub formă de accesorii, haine sau chiar încălţăminte. Detaliile superbe  reflectă exotismul animalelor sălbatice, leopardul, tigrul sau zebra. Printul animal te lasă să visezi la o vacanţă în mijlocul Savanei Africane. Pentru un look mai romantic puteţi alege o rochie cu imprimeu floral sau chiar o geantă de plaja.

haine

Dacă vrei să impresionezi cu un look vintage, fustele sau rochiile cu buline sunt o alternativă bună.  Pentru un look unic şi interesant hainele cu printuri grafice sunt alegerea perfectă. Vara este abia la început aşa că putem jongla cât vrem cu aceste superbe imprimeuri, fiind un mod plăcut de a ne pune în evidenţă frumuseţea bronzului dobândit de 1 Mai.

imprimeuri

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Imprimeuri haioase pentru 2010

Write a comment