Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.In cautarea pantofilor pentru 2010

9 February, 2010 (11:12) | Moda, Pantofi | Scris de:

O privire fulger, la pantofii creaţi de unii dintre cei mai cunoscuţi designeri din lume, este de ajuns pentru a te îndrăgosti de ei. Pantofii sunt ca oglinzile, ei reflectă lumea interioară a persoanei ce îi poartă, iar când vine vorba de branduri ca Givenchy, Versace, Lanvin şi Rodarte, designul este intersant, creativ, dar în acelaşi timp și practic.

pantofi givenchy

Creaţii superbe, stil, senzualitate şi calitate, toate combinate în colecţia de primăvară 2010 a celor de la Givenchy. Designerul s-a întrecut prin uimitoarele model din această colecţie,  cizme foarte înalte, cu fermoare  în culori carismatice.

Colecţia designerilor de la Versace este inspirată din filmul lui Tim Burton – “Alice in Wonderland”, o colecţie ce inglobeaza viziunea unica Versace cu modele futuriste si culori vii pastelate. Această colecţie vesela şi vie va fi iubită de toate pasionatele de moda din lume.

pantofi Versace

Feminitatea delicată a celor de la Lanvin este exprimată prin umbre pastelate. Pentru contrast au fost adăugate lanţuri şi bretele de piele în  stil motociclist. Pentru accentuarea frumuseţii modelului, Lanvin, a folosit platforme înalte, iar sandalele cu toc înalt cu lanţuri aurii, par foarte fragile dar în acelaşi timp foarte stabile.

pantofi Lanvin

De la Givenchy la Versace şi Lanvin, primăvara aceasta are cele mai frumoase colecţii de pantofi la care poate visa o femeie. Aşa că pregăteşte-te să fii în centrul atenţiei .

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: In cautarea pantofilor pentru 2010

Write a comment