Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Încălțăminte bărbătească 2010

11 December, 2009 (12:51) | Moda | Scris de:

2010 vine cu surprize noi în materie de încălțăminte bărbătească, cei care au impresia că espadrilele sunt pentru femei, trebuie să se gândească mai bine, sunt foarte comfortabile iar în 2010 comfortabil este cuvântul cheie. Puteți opta pentru espadrile cu spatele gol sau modelul clasic, Ralph Lauren, Prada, sau Armani vă asteaptă cu modele noi și interesante.

ralph-lauren-espadrile

Dacă vrei să fii în pas moda 2010,  atunci ai nevoie neapărat de încălțări din piele ștanțată sau lucioasă. Poți purta pantofi lucioși în orice moment al zilei și la orice ocazie. Pentru a purta o pereche de pentofi lăcuiți ținuta aleasă trebuie să fie în tonuri mai deschise, iar dacă nu aveți în dulap o perche de pantofi atunci cumparati ceva de la Ed Hardy, LV, Hugo Boss, Giorgio Brutini sau Prada.

pantofi-lv

Pentru o zi de vară mai relaxată în care vreți să fiți cool, stiliștii vă recomandă o pereche de sandale, super comfortabile și în același timp foarte atrăgătoare, așa că nu stați pe gânduri și dați fuga până la Salvador, Tommy Bahama sau Chaco pentru a vă cumpăra una dintre cele mai apreciate încălțări pentru vara lui 2010.

sandale-barbati

Dacă iți place mai mult stilul casual – sport atunci fii fără grijă, tenișii sunt din nou în topul preferințelor, în culori îndrăznețe, perfecți pentru o zi de muncă sau o plimbare prin parc.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Încălțăminte bărbătească 2010

Write a comment