Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Jean Paul Gaultier denim X street wear

9 November, 2009 (18:06) | Jean Paul Gaultier | Scris de:

Jean Paul Gaultier denim si street wear, este o linie indrazneata dar intotdeauna fascinanta a modei haute couture frantuzesti. Gaultier creaza haine ce rup barierele conventionale ale modei, pentru a-si satisface propria obsesie. Cel mai important lucru este ca Gaultier creaza din placere si chiar daca hainele sunt sexi si indraznete nu inseamna ca nu sunt  si comfortabile.

Jean-Paul-Gaultier1

Jean Paul Gaultier a lansat prima colectie in 1976, dar abia in 1981 a fost remarcat datorita stilului inconfundabil pentru care este celebru astazi. Multa vreme a fost cunoscut in marile cercuri ca si ,, copilul teribil al modei,, datorita experimentelor indraznete legate de moda masculina. In 2004 a fost lansata linia “Jean’s Paul Gaultier” cu o colectie de haine ce intruchipeaza fluiditatea sexuala a celor 2 sexe, jeans, camasi, jachete, fuste si… multe altele, poarta semnatura unica a designerului francez. In afara de liniile create pentru magazine, Gaultier a creat costume unicat pentru superstaruri ca Madona sau Marilyn Manson si in acelasi timp a fost raspunzator cu garderoba cateorva filme celebre ca,,Al cincilea element,, . Asteptam cu nerabdare sa vedem colectia 2010 Jean Paul Gaultier.

jean_paul_gaultier2

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Jean Paul Gaultier denim X street wear

Write a comment