Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Jeans 2010

21 December, 2009 (14:41) | Moda | Scris de:

Fie că sunt de firma sau nu, îi gasim in orice dulap de haine,  și vor ramâne de bază  pentru orice ținută casual. Această uniformă a fermierilor americani a devenit o parte de nelipsit din viaţa de zi cu zi. Primii care au purtat jeans au fost bărbaţii iar după aceea stiliştii au început să creeze jeans pentru femei şi copii. Jeanşii sunt făcuţi din denim, o fibră dură de bumbac, în America denimul se foloseşte din secolul 18, iar cuvântul îşi are originea din limba franceză.

american jeans

Denimul era original colorat în a albastru indigo dar pe parcursul anilor a fost colorat în diferite nuanţe de bleu, negru, gri sau pur şi simplu albi. Jeanşii bărbăteşti pentru anul 2010 au influenţe din stilul “woodcutter” – strâmţi pe fund. Mulţi designeri au ales să-si  decoreze  modelele de blugi cu fermoare foarte mari ca cei de la Dior Homme, cu pete de culoare pământii, peticiţi sau pur şi simplu rupţi. Pentru a fi în pas cu tendinţele anului viitor în materie de jeans vizitează magazinele celor de la Dsquared2, Balmain, Armani Jeans sau Levis. Pentru 2010 culorile preferate de designeri sunt variate de la bleu deschis la bleu închis şi negru.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Jeans 2010

Write a comment