Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Jennifer Lopez – Just Sweet

7 November, 2009 (10:06) | Moda | Scris de:

Jennifer Lopez, cunoscuta si sub numele de scena J Lo, a inceput in 2001 crearea a doua branduri Sweetface si Just Sweet, 2 linii de haine ce ii poarta amprenta. Sweetface este un brand chic dedicat divelor, un brand pentru femeile care nu se tem de sexi. Jennifer a creat acest brand dupa ce a studiat indelung piata, iar rezultatul a fost unul foarte bine apreciat de public, avand clienti peste tot in lume.

j-lo

Spre sfarsitul lui 2007, inca in extaz datorita succesului realizat de Sweetface, Jennifer s-a hotarat sa lanseze Just Sweet, o colectie plina de viata, dedicata fetelor fara inhibitii vestimentare, ce isi doresc un stil aparte, indiferent daca se duc la birou sau la scoala, cu alte cuvinete un brand pentru o femeie energetica si…indrazneata, dar in acelasi timp chic si sofisticata. Cand spui Jennifer Lopez iti vin in minte o multime de cuvinte – eleganta, sexi, frumusete si stil. Toate acestea sunt transpuse in colectiile ei de haine, incaltaminte, accesorii fashion, parfumuri si ceasuri.

Jennifer-lopez

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Jennifer Lopez – Just Sweet

Write a comment