Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Just Cavalli 2010

14 November, 2009 (10:14) | Altele, Moda | Scris de:

Cand privirea iti ramana fixa asupra unui lucru frumos parca tot corpul radiaza de fericire. Rochiile din prezentarea colectiei pentru primavara-vara 2010 Just Cavalli, au avut exact acest efect asupra publicului prezent.

just-cavalli

In viziunea celor de la Cavalli femeia este tanara, pretentioasa si in acelasi timp increzatoare, de aceea pentru primavara lui 2010 isi va umple sifonierul cu rochii sexi, elegante pentru petrecere fetelor sau cu jachete de piele si jeans pentru un concert in aer liber. Cateodata este visatoare si feminina alegand o rochie brodata in… culori pastelate, altadata prefera un look hotarat cu un tricou mai lung , jeans decolorat si rupt cu una dintre jachetele multicolore ce au defilat pe podium. Cel mai remarcabil detaliu al colectiei este sutienul, purtat peste maiou sau tricou, ori pe sub o bluza transparenta, creand un stil ,, Like a virgin,,.

just_cavalli

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Just Cavalli 2010

Write a comment