Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.La Perla – lenjerie cu stil

2 March, 2010 (21:03) | Informatii Generale, Moda | Scris de:

Sofisticată, luxurioasă şi scumpă, lenjeria intima La Perla a fost purtată de actriţe şi celebrităţi din întreaga lume. Piesele de lenjerie au devenit chiar piese de colecţie şi numele brandului ocupă un loc şi în istoria lenjeriei intime. Totul a început în 1950, când fondatorul companieie, Ada Masotti, a început să creeze corsete pentru femeile din înalta societate.

lenjerie intima la-perla

Lenjeria creată de ea a devenit foarte populară, iar modelele lucrate manual din dantelă cu broderie, au devenit semnătura numelui La Perla. Unele dintre cele mai inovatoare descoperiri includ fibra de strech, special creată pentru lenjerie. În 1960 tradiţionalul duo alb-negru, des întâlnit printre modelele de lenjerie a primit colegi noi – culorile. Astfel a început o revoluţie la nivel de lenjerie intima, iar femeile au devenit din ce în ce mai creative în alegerea modelelor de bikini sau sutiene purtate. Madona însă a dus lenjeria pe culmi înalte când a purtat sutienul ca şi piesă a vestimentaţiei. A pornit un nou trend în lumea fashion-ului. La perla a continuat să evoloeze odată cu trecerea timpului, creând modele romantice în anii 70 şi modele puternice pentru femeile puternice.

lenjerie intima la perla

În 1994 compania a creat ,,Sculpture Bra,, . Colecţiile La Perla au modele din ce în ce mai uimitoare, sutiene din mătase decorate cu bijuterii scumpe şi cristale preţioase, bikini din cel mai moale saten, body-uri de dantelă în culori pastelate. Imperiul La Perla este condus acum de fiul Adei Masotti, Alberto Masotti, care continuă să ducă pe culmi înalte visul mamei..

lenjerie intima

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: La Perla – lenjerie cu stil

Write a comment