Haine de firma

Ghid online de haine, încălțăminte și accesorii de firmă. Aici prezentăm colecții noi ale unor case de modă cu renume.Lenjerie Barbati

30 January, 2010 (10:04) | Moda | Scris de:

De cele mai multe ori nu băgăm în seamă lenjeria bărbătescă, dar sunt multe lucruri de ştiut despre boxerii sau chiloţii bărbăteşti. O pereche bună de lenjerie este fundaţia solidă a ţinutelor. Lenjeria trebuie să fie comfortabilă şi durabilă, cu puţină speranţă îl va face pe bărbat să se simtă sexi. Aşa că vom face o mică incursiune printre cele mai interesante şi căutate modele de lenjerie intimă bărbătească.

boxeri-ferre

Primul model de pe lista noastră îi aparţine lui Gianfranco Ferre, aceşti boxeri albi, simpli, dar care se mulează ca o mănuşă pe corp. Cu o combinaţie de 95% bumbac şi 5% spandex sunt foarte moi şi comfortabili,îmbrăcând uşor părţile mobile, creând o linie perfectă şi foarte sexi.

boxeri-cavalli

Boxerii scurţi de la Roberto Cavalli sunt fantastici, 95% bumbac şi 5% elasten, se mişcă odată cu tine ca şi cum ar fi parte din tine. Interiorul are delaii liniare, pe talie detalii cusute, iar desenul se vede super pe culoarea gri deschis a boxerilor. Un model creat pentru a fi în centrul atenţiei.

chiloti-gucci

Gucci vine cu chiloţi din bumbac. Sunt negri, dar nu este nimic simplu la ei. Un model care ştie cum să înrămeze corpul şi să pună în evidenţă formele bărbăteşti. Pot fi purtaţi pe sub jeans, costum sau pantaloni scurţi, sunt o piesă versatilă sexi.

chiloti-armani

Emporio Armani dovedeşte că ştiu mai multe despre îmbrăcămintea bărbătească decât costume, cu aceşti chiloţi stil bikini. Arată aproape ca un costum de baie, sunt strâmţi pe corp şi au o bandă elastică care susţine dar fără a strânge pre mult. Materialul lasă corpul să respire, astfel pot fi purtaţi pe sub orice fel de pantalon pe orice fel de vreme sau situaţie. Astea sunt unele dintre cele mai sexi, practice şi durabile  piese de lenjerie intima bărbătescă, piese ce ne arată că stilul începe dinăuntru.

Daca ti se pare acest articol interesant sau folositor, poti sa pui un link spre el.
Doar copiezi acest cod oriunde doresti la tine in pagina (Ctrl+C)
Linkul va arata asa:: Lenjerie Barbati

Comments

Comment from Andrew
Time: February 3, 2010, 10:15 pm

credeam ca ii clasifici pe tipuri 😀

Write a comment